Onderhoud

Zoals u elders op onze website al heeft kunnen lezen, zijn wij in staat u van verschillende diensten te voorzien.. Maar ook voor de alledaagse zaken, zoals een APK keuring of onderhoud bent u bij ons aan het goede adres. Mede dankzij onze specialisatie kunnen wij dit, door onze vakkundigheid, realiseren tegen zeer scherpe prijzen.

Onze garage is voorzien van moderne apparatuur voor (al dan niet klassieke) auto’s. Naast de nodige moderne technieken en geavanceerde apparatuur zijn wij namelijk voorzien van iets wat niemand ter wereld kan kopen: Kennis en ervaring. Deze mix van kennis van zaken, ouderwets vakmanschap en gemoderniseerde aanpakmethoden zorgen ervoor dat uw auto weer zo goed als nieuw onze werkplaats zal verlaten.

De personen die hier op toezien, zijn niemand minder dan onze ervaren monteurs. Met nauwlettend oog zullen zij er op toezien dat uw wagen bij het verlaten van de werkplaats tip top in orde is. Mede dankzij deze kennis en vakkundige leiding kunnen wij u verzekeren dat uw auto zal worden behandeld als of het er een van ons zelf is.

Het is voor u waarschijnlijk fijn om te weten dat u ook zonder afspraak bij ons terecht kunt voor uw APK keuring. Echter voor reparaties werken wij wel op afspraak en dat geldt natuurlijk ook voor restauraties. Bij restauraties is het goed om van tevoren contact met ons op te nemen of even langs te komen, zodat we alles goed met elkaar kunnen bespreken.