Porsche 997 GT3 exclusief “Black on Black”

Met 102.000 gedocumenteerde kilometers, 2 Italiaanse eigenaren, schadevrij en in uitstekende staat. Een analoge GT3 met de beroemde en onverwoestbare Mezger motor, matching numbers, geen tuning. Voor de gepassioneerde rijder.

De auto is altijd bij Porsche in onderhoud geweest. Bijzonder is dat de auto door de Nederlandse dealer, niet gekentekend, in 2007 aan Porsche in Milaan is geleverd. Destijds was de vraag ook al zo hoog c.q. het aanbod schaars. Drie Italiaanse eigenaren. Wij hebben de auto in 2020 van Porsche Catania gekocht met een 111 punten rapport, waarna de auto bij ons in de verzameling staat, en uiteraard goed wordt verzorgd.

De auto heeft de volgende uitrustingsopties:
* Sport Chrono Plus pakket
* Bi Xenon verlichting
* XPA, dikker sportstuurwiel
* PCM + navigatie
* koplamp sproeiers

De auto wordt geleverd met verse olie en filters, op verzoek met Porsche aankoopkeuring en kleine beurt. Wij sturen u graag nadere informatie omtrent het onderhoud en het 111 punten rapport. Dit is, zoals gebruikelijk in Italie, zeer volledig gedocumenteerd.

Prijs: € 91.500

Altijd meerdere GT3’ s op voorraad.